Make your own free website on Tripod.com
Biografija
 
 
 Dakle, sada bi trebalo da kazem nesto malo o sebi. Pa dobro,   rodjen sam  jednog martovskog jutra  1975.  godine na severu  Backe u gradu  Subotici.. 
Za racunare i  racunarsku tehnologiju,  poceo  sam da se  interesujem jos u osnovnoj  skoli.  I nakon  vise godina  kukanja,  i  moljakanja  roditelju su se smilovali i dobio sam tada nerazdvojnog drugara za naredne tri godine. Moj debeljko imao je sve ga 64Kb operativne memorije , ali to je bilo i vise nego
dovoljno za piskaranje mojih prvih  "programa" a igrice su ocaravale grafikom i zvukom.  Dakle postao sam zadrti "Komodorevac" i kao i svi ostali komodorevci vodio zestoke bitke    sa gumicarima oko toga cija  "masina" je bila bolja....   I dan danas sa nostalgijom  ponekad skinem svog "debeljka" sa ormana i prisetim se, kako je to nekad bilo. Godine  su prolazile      i  po zavrsetku srednje skole upisao sam tehnicki fakultet u  Zrenjaninu, gde se i sada na- lazim  (III godina), i od dana kada sam kupio svog prvog  PC-a pa do danas,  promenio sam dosta  konfiguracija ili bar komponenti  (otprilike svakih 3-4 meseca).  Bavim se projekto- vanjem i izradom poslovnih aplikacija (kako to lepo zvuci ) u Visual Fox-u, a interesuju me     i neki drugi programski jezici, ali... o tom potom.
     Posle racunara, veliki sam ljubitelj pasa i vlasnik jednog Sibirskog Haskija po imenu Luky. Tako da kada otputujem kuci na vikend, po ceo dan provodim sa svojim psom (dobro, vece je obicno rezervisano za moju devojku...), uostalom verujem da ce me svi oni koji imaju pse, i bave se njima, razumeti.
    Dobro, to bi uglavnom bilo to sto bi moglo eventualno da bude interesantno...
 
 
nazad na glavnu stranu
 Pisite mi / Linkovi / Biografija / Slike / M.Pupin / Subotica HP / Yugoslavia HP